När livet ändras

Fick diagnosen elakartad tumör, är nu opererad och fått reda på att tumören var godartad! Följ min dagliga resa och kamp i sjukdomen. -

Julinsamling

Publicerad 2014-12-12 21:55:33 i Allmänt,

Just nu är det Svenska hjältar på tv4. NI är mina hjältar.... Idag har jag varit och lämnat presentkort för en summa på 1 2 6 0 0 kronor! 

Känslan av att få gå till ICA Hjertberg och hämta ut 51 stycken presentkort på mat går inte att beskriva. Vi fick tillsammans in 12000 kronor och ICA står för 600.

Sen åkte jag och mötte tre tjejer på Nicolaigården. De visste inte hur stor summan var, så när jag berättade blev de mållösa. Det fungerar så att som behövande får man boka en tid i nästa vecka då man möter någon av diakonerna för att få ta del av de presentkort och övrig insamlad mat som finns insamlat. De har 168 stycken bokningsbara tider, och alla är upptagna och behovet är mycket större än så. Precis när jag kom ringde det en ensamstående förälder med flera barn som inte visste vad han/hon skulle ta sig till. När jag kom in visste de inte hur de skulle få ihop det. Behovet är så stort, större än vad det insamlade täcker. De ville verkligen poängtera att vem som helst kan hamna i behov av hjälp. Livet kan ändras så fort. Det gäller oss alla...

Så kommer jag och berättar vad VI samlat in. Kändes så stort så tårarna kunde inte hållas tillbaka.

För mej personligen är detta extra stort, på flera plan. Jag ser det som ett avslut på min livs tuffaste period och tack vare denna insamling fick min sjukdomsperiod en mening. Samt all kärlek från er som velat hjälpa mej att få detta fantastiska avslut. Ni är änglar allihopa. Och jag skulle så gärna vilja förmedla att ni verkligen gjort skillnad med ert bidrag. Gjort att många nu får en liten guldkant mitt i det tuffa. Jag har fått höra att jag är fantastisk, men det NI som är det. Utan er hade det inte blivit något.

Stor stor God Julkram till er var och en från mej. Och glöm inte, TILLSAMMANS ÄR VI STARKA <3

 

Linda

Mer om insamlingen.

Publicerad 2014-12-02 09:47:23 i Allmänt,

För er som inte har facebook och kan följa insamlingen där så tänkte jag göra små uppdateringar även här.
 
Igår ringde lokaltidningen för att göra en intervju om insamlingen. Kul!
På en vecka har det kommit in hela 7370 kronor. Helt fantastiskt!
Tack till er som är med och bidrar.
 
Tillsammans är vi starka <3
 
Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela