När livet ändras

Fick diagnosen elakartad tumör, är nu opererad och fått reda på att tumören var godartad! Följ min dagliga resa och kamp i sjukdomen. -

Insamling!

Publicerad 2014-11-27 20:26:09 i Allmänt,

Insamling!

När jag för snart två år sedan blev sjuk bestämde jag mej för att kämpa och bli frisk. Och när jag blivit frisk skulle jag göra något för andra som har det tufft och också kämpar. Att få den omsorg och hjälp av olika slag jag fåttunder denna period har varit ovärderlig. Nu är det min tur att ge vidare!

Så nu kommer en utmaning. På Facebook har jag 265 vänner, om alla skänker 20 kronor så blir det 5300 kronor. För de pengarna ska jag köpa presentkort på ICA Hjertberg. Sen ger jag presentkorten till organisationer som jobbar med utsatta människor som är i behov av mat. Jag älskar julen och perioden fram till den. Vet att det inte är så för alla, så det skulle kännas fantastiskt om vi kunde hjälpa någon att få mat på bordet till jul!

Ica Hjertberg ställer upp med 5% på presentkorten, det är jag jätteglad och tacksam för!

 
Det är fantastiskt vilka godhjärtade människor det finns. Efter drygt ett dygn var insamlingen över 4000 kronor. Nu vill jag även utmana mina underbara bloggläsare. Ni har redan varit ett enormt stöd för mej, så nu kämpar vi tillsammans.

Om du vill vara med och bidraga så kan du bara skicka ett mail, så skickar jag ett kontonummer till Julinsamlingen.

Tillsammans är vi starka! <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela